Monday, 16 November 2015

Hai olzz...

Salam 1 Malaysia....

Hurrmmm... sambil2 membuang waktu kat dalam opis ni, sebab keje pon dah 99% dah beres, saje nak share dekat kengkawan ape yang kite ade dan kite guna... dalam mase yang same tu dapatla melajukan mase bile berada dalam opis ni kan... hehehe... ni lah dia yang kite slalu guna... tapi kite juga adalah pengedar yang sah yee...



Badan kite ni dah la penah kembang 9 bulan, lps tu kempis ckit je... masih kembang... kebetulan pulak nafsu makan pon bole tahan, maka makin berkembang la badan kite yang sedia dah kembang ni kan... So, semejak terasa diri semakin kembang mengembang ni, kite pun try la produk ni hari2.. Alhamdulillah, didapati ade penurunan kg dalam mase 1 - 2 bulan... kena konsisten la ye...


 Sabun ni pun ade cerita nye jugak.. Kite kenal sabun ni lebih dekat lepas anak member kulitnya sensitip la giteww... lps guna sabun ni, alhamdulillah elok dah... kalo idak tu, kejap je luka la, kerak la, kudis la.. kudis mcm enzima tu.. baby pn sesuai... pendek kata untuk seisi keluarga... jimat kan..




Haaa.. ni lah serba sedikit produk yang kite ade...Barang2 ni lah yang slalu repeat dan repeat order...
Sebab mmg best guna dan harga pun bajet2 je... yang paling penting of kos lah sesuai digunakan oleh badan kite kan... lagi pulak kite ni jenis wanita dan ibu2 yang bekerja... semua nak cari yang paling senang dan mudah je... kalo boleh bli 1, sesuai digunakan.. terus stick kt 1 benda je... xpyh pening pikir.. hehehe...

Ape pun, kite as a wanita, isteri dan juga ibu mahukan yang terbaik untuk diri dan keluarga...
Kalau u olls kat luar nk tau lebih details atau tetibe teringin nak mencuba, boleh contact saya..
Linda @ 012-9151 794 @ fb : linda zara 

oppss sebelum kite lupe.. kite pun ade minyak hitam untuk penjagaan enjin kereta kesayangan korang kan... kite ade JTX Gold dan Platinum Oil... Kalo nk nanti rojer2 ye....





No comments:

Post a Comment